Joalis - detoxication medicine

Termeni si conditii generale

Termeni si conditii generale

Protectia datelor

Joalis Centrum Srl este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31752

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Joalis Centrum srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.joalis-romania.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a joalis-romania.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 31752, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre joalis-romania.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre joalis-romania.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre joalis-romania.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Joalis Centrum srl, Lazarea 1149,Harghita cod postal 537135 va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interveniti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Joalis Centrum srl poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.joalis-romania.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Joalis Centrum srl poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Termeni si conditii generale

Joalis Centrum Srl, partener unic al Joalis Company L. L. C., din Republica Ceha, distribuitor exclusiv al Produselor Joalis, al aparatelor de diagnostic orientativ electroacupunctura Salvia si Acucomb, precum si al Softwarul de diagnosticare EAM set pe piata romaneasca. Inregistrat la registrul Comertului cu nr. J19/456/2011, Cod unic de inregistrare RO 29197920, (in continuare, ca vanzator). Intre vanzator si client va lua nastere un contract.

Clientul lanseaza comanda prin intermediului magazinului online www.joalis-romania.ro, administrat de ofertant. Dupa primirea comenzii, in functie de modalitatea de plata si transport aleasa de client, vanzatorul va asigura livrarea produsului comandat. Conditiile de transport al produsului vor fi reglementate printr-un contract incheiat intre vanzator si transportator, fara a fi necesara notificarea clientului, prezumandu-se ca aceasta le-a acceptat tacit prin lansarea comenzii. Vanzatorul va confirma clientului acceptarea comenzii prin e-mail sau prin insasi fapta livrarii produsului. In cazul produselor comandate, contractul intre vanzator si client ia nastere in momentul receptionarii produsului de catre client sau in momentul achitarii contravalorii acestuia.

In conformitate cu prevederile OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produselor, returnandu-le la sediul vanzatorului:

Joalis Centrum Srl,
Lazarea nr: 1149,
cod postal: 537135,
jud. Harghita,

indeplinirea urmatoarelor conditii: produsul sa nu fie desfacut, deteriorat sau utilizat si costurile de returnare sa fie suportate de client. Termenul de 10 zile pentru exercitarea dreptului de a returna produsul incepe sa curga din momentul primirii acestuia de catre client. Pentru incadrarea in acest termen este suficient expedierea produsului inauntrul termenului mentionat, insotit de o scurta scrisoare de intentie care sa exprime solicitarea clientului de a-i fi restituita contravaloarea produsului.

Clientul este obligat sa faca dovada expedierii produsului, totodata el va suporta riscurile transportului. In cazul exercitarii in termen a dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre client, vanzatorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de client in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului.

Clientul va achita contravaloarea (pretul) produsului in lei. Pretul produsului comandat este cel afisat pe website in momentul lansarii comenzii. Plata se poate face in avans, sau la livrare (ramburs). In cazul returnarii produsului, ofertantul va rambursa exclusiv contravaloarea acestuia, exceptie facand numai livrarea defectuoasa. Preturile afisate pe website contin TVA. Costurile suplimentare de livrare contin taxa de transport, cheltuielile cu ambalarea coletului, alte cheltuieli administrative si TVA. Toate costurile suplimentare de livrare vor fi aduse la cunostiinta clientului in momentul lansarii comenzii si vor fi evidentiate detaliat pe factura, alaturi de pretul produsului comandat.

Vanzatorul garanteaza, ca in momentul expedierii produsului, acesta corespunde descrierii afisate pe website, si nu prezinta deficiente sau vicii, care sa-i reduca valoarea sau sa-l faca impropriu pentru utilizarea obisnuita. In cazul in care lipsa de conformitate se datoreaza transportului, acest fapt trebuie semnalat de catre client, caz in care vanzatorul va inlocui produsul. In situatia in care si la al doilea transport produsul se deterioreaza, clientul are dreptul de a solicita reducerea pretului acestuia sau de a denunta unilateral contractul. Clientul are obligatia de a examina integritatea produsului dupa primire, sau in cel mult 8 zile din momentul primirii, si in cazul constatarii unor deficiente este obligat sa notifice imediat ofertantul.

Raporturile juridice dintre ofertant si client, precum si conditiile contractului la distanta ce se incheie intre acestia sunt guvernate de normele juridice in vigoare, in special de Codul Civil si de prevederile legale in materie. In cazul eventualelor nemultumiri ale clientului cu privire la calitatea produselor comercializate, sunt aplicabile prevederile Ordonantei nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor. Contractelor incheiate la distanta le sunt aplicabile prevederile OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Alte observatii: Locul efectuarii transportului si al platii este sediul ofertantului: Joalis Centrum Srl, Lazarea nr: 1149, cod postal: 537135, jud. Harghita. In eventualitatea in care se constata nulitatea totala sau partiala a unor clauze contractuale, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte, contractul pastrandu-si valabilitatea.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Joalis Company L. L. C., din Republica Ceha si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Mesajele www.joalis-romania.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Joalis Centrum Srl. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Prin inscrierea in baza de date www.joalis-romania.ro, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Joalis Centrum Srl: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Joalis Centrum Srl poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile prezente, in intregime sau partial, in orice moment, cu sau fara notificare. Trebuie sa verificati intotdeauna acesti Termeni si Conditii inainte de a folosi website-ul www.joalis-romania.ro.

CONFIDENTIALITATE

Joalis Centum Srl. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Informatii de contact

Pentru a ne contacta, va rugam sa utilizati formularul de contact sau adresele de email si numerele de telefoane afisate in pagina de contact Joalis-Romania-Contacte.

Orice persoana fizica/juridica se poate inscrie ca reprezentant al firmei Joalis Centrum Srl, primind un numar de înregistrare format din 7 cifre.

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Partenerii vanzatorului , in calitate de cumparator, poate achizitiona produsele de la Joalis Centrum Srl fara a incheia un contract de exclusivitate. Partenerul, in calitate de cumparator, nu are dreptul de a recomercializa produsele, numai ca persoana juridica. Daca acesta revinde produsele,ca persoana fizica o face pe propriai raspundere.

Inscriere partener persoana juridica

Inscrierea ca partener persoana juridica se face dupa trimiterea copiilor dupa actele fiscale ale firmei.In momentul in care ati finalizat o comanda inseamna ca ati fost de acord cu termenii si conditiile prevazute mai sus.

TERMENI JURIDICI

Daca nu se specifica altfel in acest material, www.joalis-romania.ro nu face nici o mentiune conform careia materialele de pe acest website sunt disponibile pentru a fi utilizate in orice locatie. Cei care aleg sa acceseze acest site o fac din proprie initiativa si sunt responsabili sa respecte legislatia locala.

Daca nu se specifica altfel, informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare de produse de investitie, produse de asigurare sau orice alte produse sau servicii de la Joalis Centrum Srl. Nici un produs de investitie, de asigurare sau alte produse sau servicii nu sunt ofertate sau vandute de Joalis Centrum Srl., iar in cazul in care sunt comercializate, nu vor fi in vigoare in acele jurisdictii in care o astfel de oferta, cerere sau act de vanzare si cumparare nu este in concordanta cu legislatia privind produsele de investitie sau de asigurare din jurisdictia respectiva. Unele produse si servicii pot sa nu fie disponibile in toate jurisdictiile.

LICENTE DE SOFTWARE

Vi se aduce la cunostinta ca orice program software care poate fi pus la dispozitie sau furnizat prin intermediul acestui site, poate contine tehnologie care se supune unor controale stricte conform legislatiei de control a exportului din Republica Ceha si alte tari si jurisdictii. Prin acest document, va exprimati acordul ca nu veti transfera sau exporta asemenea programe de soft prin incalcarea regulilor si legislatiei de export aflata in vigoare. Joalis Centrum nu autorizeaza descarcarea sau exportarea de pe acest site a oricarui program de soft sau date tehnice catre oricare jurisdictie unde aceasta este interzisa prin reguli si legislatie de control a exportului.

Livrarea

Se efectueaza prin POSTA ROMANA si servicii curierat,in limita stocului disponibil.

Prin Posta coletul ajunge in circa 2-3 zile de la confirmarea trimiterii comenzii, in oficiul postal de care apartineti.

Costul transportului prin posta este suportat de catre Joalis Romania Srl, peste 8 preparate Joalis comandate. Iar daca comanda este mai putin de 8 preparate Joalis costul transportului va fi suportat de catre cumparator.

Plata coletului

Se face ramburs, asta inseamna ca in momentul ridicarii coletului trebuie sa il achitati.

PREVEDERI LEGALE

Magazinul functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman.Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Magazinul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale si rezolvarea acestora de instantele judecatoresti competente de la sediul proprietarului magazinului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

CITIȚI AICI

 


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania