Joalis - detoxication medicine

Energie

Energie

2. Energie

Orice fel de subiect viu, se compune din trei părţi – informaţie, energie şi materie. Energia reprezintă una dintre cele mai importante componente ale subiectului. Informaţiile pe care le primim permanent în corp sunt purtate tocmai de energie. Dacă în cadrul medicinii de detoxifiere vorbim despre organe, poate că ar trebui mai bine să le numim un fel de generatoare de energie, care emană din ele şi care are o anumită caracteristică. O astfel de energie poate fi de intensităţi diferite, în funcţie de încărcarea toxică a diferitelor ţesuturi. Problema apare în clipa în care energia poartă prin organism o informaţie patologică – greşită.

Chiar şi predecesorii noştri din trecutul îndepărtat au recunoscut importanţa pe care o are energia diferitelor organe. Organele prelucrează oxigenul, hrana şi energia, pe care ulterior o trimit mai departe, în organismul uman. Fiecare din aceste organe prelucrează energia în modul său specific, îmbogăţind-o cu informaţii emoţionale.

Fiecare energie are o caracteristică emoţională specifică. In principiu, este valabil faptul că, în majoritate, ne întâlnim cu o energie impură, care este permanent atacată de o mare cantitate de toxine, ce deteriorează calitatea informaţiei şi calitatea energiei în organe.

Scăderea de energie are drept urmare diferite îmbolnăviri grave.

Există noţiunea de energie patologică. Aceasta ia naştere în clipa în care este atacată de o informaţie patologică, incorectă. Energia se răspândeşte mai departe şi treptat, influenţează funcţionarea întregului organism. In organismul uman se întăreşte rezonanţa în lichidele corporale.

Fotografie: www.samphotostock.cz


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania