Joalis - detoxication medicine

Ce este detoxifierea

Ce este detoxifierea

1. Ce este detoxifierea

Spus pe scurt, este vorba de înlăturarea toxinelor din organism. Dar mult mai important ar fi ca, în loc să învăţăm definiţia noţiunii de detoxifiere, să ne punem întrebarea : De ce ar trebui să detoxifiem organismul ? Răspunsul e simplu: Pentru că are nevoie de asta. Corpul uman este un mecanism fascinant şi în primul rând, foarte complex, care este pregătit să se adapteze în cele mai diverse medii şi să se descurce cu cele mai diverse capcane, adică şi cu toxinele. De fapt, pentru organism, acestea reprezintă una din cele mai dăunătoare încărcări.

Organismul este obişnuit cu o anumită doză de toxine şi un sistem imunitar sănătos reuşeşte să se descurce cu uşurinţă cu toxinele. Dar omenirea şi-a creat singură problemele. Vremurile în care alergam desculţi pe iarba verde de dimineaţă până seara şi ne îmbătam cu aerul pur, parfumat, s-au dus demult. Lumea actuală haotică, modul hectic de viaţă, producţia industrială în permanentă desfăşurare, transportul crescând şi mulţi alţi factori, au pe conştiinţă creşterea rapidă a toxinelor cu care ne întâlnim în viaţa obişnuită. Şi asta devine într-adevăr insuportabil pentru organism.

Homeostaza organismului înlesneşte funcţionarea ideală a unui ansamblu de subsisteme, din care se compune organismul. Homeostaza este un ansamblu de mecanisme de reglare psihică şi fizică, care asigură funcţionarea fiziologică a organismului.

  • Organismul elimină toxine – prin urină, prin transpiraţie, prin respiraţie, prin scaun.
  • Toxinele se pot depune oriunde în corp, ne atacă chiar şi psihicul. Dintr-o dată acesta poate începe să se schimbe.
  • Aceste substanţe dăunătoare pot provoca o serie de tulburări de sănătate, care se manifestă cel mai adesea fără nici o legătură vizibilă.

Fotografie: www.samphotostock.cz


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania