Joalis - detoxication medicine

Detoxifiere versus medicina informativă

Detoxifiere versus medicina informativă

1.1. Detoxifiere versus medicina informativă

Metoda procesului de detoxifiere dirijat şi controlat constă în convingerea că, în spatele tulburării diferitelor părţi componente ale corpului, adică a epiteliului, ţesuturilor conjunctive, nervilor şi a muşchilor, nu se află doar otrava materială propriu-zisă, dar şi informaţia patologică, pe care o poartă în sine şi prin care influenţează funcţia informativă şi cea energetică a organismului. Aceste toxine informative – asemănătoare unor viruşi de calculator - duc la tulburarea funcţiei materiei.

Organismul uman, la fel ca şi întregul cosmos, este alcătuit din:

  • materie
  • energie
  • informaţie

Pentru lichidarea energiei patologice, doar sistemul imunitar singur nu ne este de ajutor. Acesta reuşeşte să scape numai de toxinele materiale, dar nu şi de informaţiile dăunătoare. De aceea, preparatele au ca sarcină să elibereze mai întâi blocada informativă, peste care sistemul imunitar nu poate trece. Singura posibilitate de a pătrunde în organul afectat şi de a-l detoxifica ulterior, este schimbarea informaţiei din patologică în normală, adică fiziologică. De aceea este nevoie de preparate informative. Şi de aceea ar trebui ca noţiunea de detoxifiere să fie înlocuită cu noţiunea de medicină informativă. Dar acest lucru reprezintă o problemă complexă.

Oamenii pot lega noţiunea de informaţie de ceva concret. Pot să-şi înregistreze adresa de internet, să cumpere un telefon mobil, un televizor, un radio… Dar o informaţie legată de medicină, cu greu reuşeşte să şi-o imagineze. De fapt, nicăieri în lume nu reuşiţi să înregistraţi un preparat de informare. Oare omul şi existenţa lui se abat de la legile cosmosului ?

In viitor, această metodă ar trebui să fie realizată de una din societăţile cum sunt Google, Apple şa., care să creeze anumite câmpuri informative. Clientul se va găsi în el, se va putea cupla la el şi, în baza acestui lucru, informaţiile patologice vor fi schimbate în fiziologice.

  • Astfel, va fi posibilă transmiterea prin internet a informaţiilor sănătoase sau fiziologice şi nu va mai fi nevoie să înghiţim sau să introducem în piele preparatele.

Fotografie: www.samphotostock.cz


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania