Joalis - detoxication medicine

Strategia medicinii de detoxifiere

Strategia medicinii de detoxifiere

1.2. Strategia medicinii de detoxifiere

Principala componentă a preparatelor o reprezintă informaţia, care este introdusă în ele prin tehnologia HDTx. Pe scurt, în preparate sunt înregistrate modele de interferenţă ale toxinelor. Creierul reuşeşte să recunoască aceste holograme ale toxinelor, infecţiilor şi focarelor şi să mobilizeze imunitatea, care va porni ulterior un atac pentru a le lichida.

Cel mai important pas în fabricarea preparatelor îl reprezintă corecta alegere a informaţiei şi a prelucrarea ei. In preparat nu poate fi trimisă o informaţie pe baza logicii subiective şi nici nu poate fi concretă în nici un fel. Aşa cum un program de calculator nu funcţionează în baza unor cuvinte concrete, nici preparatele nu pot funcţiona în felul acesta. Nici în psihoterapie nu funcţionează sfaturile simple, ci căile spre subconştient.

Un alt pas important îl reprezintă strategia medicinii de detoxifiere. Pentru ca preparatele să aibă efect, nu este important care preparate sunt luate – toate sunt eficiente – ci ordinea în care sunt administrate. Este la fel ca într-o propoziţie. Dacă este aleasă o topică greşită, cuvintele vor fi corecte, dar nimeni nu le va înţelege. Pe acelaşi principiu funcţionează şi organismul nostru. Preparatele trebuie să fie administrate strategic, pentru a se respecta legăturile energetice, altfel organismul nu le va înţelege.

  • Cura de detoxifiere ar trebui să se compună din unul sau mai multe preparate de bază şi din mai multe preparate destinate problemelor concrete.
  • Preparatele de bază au o orientare cu spectru larg şi detoxifică organul care este sursa de tulburări de sănătate.
  • Unele preparate au un efect universal asupra întregului organism.

 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania