Joalis - detoxication medicine

Întrebări dese

Întrebări dese

Doriţi să participați la detoxifiere sub supravegherea unui terapeut de detoxifiere?

Vă interesează cum se desfăşoară purificarea dirijată şi controlată a corpului dumneavoastră ? Citiţi mai departe.

Ce este acela un aparat EAV?

Un aparat EAV este o instalaţie pentru o diagnosticare pe bază de acupunctură electrică, în baza metodei doctorului Voll. Terapeuţii care lucrează la procesul de detoxifiere dirijat şi controlat folosesc în general aparatul Salvia, ceea ce reprezintă modificarea adusă de Schimmel aparatului iniţiSalvia machineal al lui Voll. Aparatul SalviaTento reuşeşte ca, dintr-un singur punct aflat în centrul palmei cu ajutorul programului de calculator EAM set, să constate prezenţa toxinelor în corpul uman şi să obţină o serie de alte informaţii, cum ar fi calitatea funcționării diferitelor organe. De asemenea, poate fi testată optimizarea alimentaţiei şi a diferitelor alimente, se poate constata toleranţa preparatelor alopate, sau se poate verifica alegerea preparatelor homeopate.

Examinarea cu ajutorul aparatului Salvia este dureroasă ?

În nici un fel, sonda măsoară doar tensiunea de suprafaţă a pielii.

Cât costă o vizită la Consilier Joalis?

Plata pentru o vizită la terapeut are două componente. Prima este activitatea de diagnosticare, adică măsurarea şi constatarea cauzelor problemelor cu ajutorul discuţiei, în general costă cam 50-90 Ron, depinde de terapeutul însăși. A doua componentă o reprezintă preparatele, la care preţul de vânzare recomandat este în jur de 75 Ron. De regulă, se recomandă circa 3–4 preparate. Astfel, preţul pentru o vizită, inclusiv cura de detoxifiere pentru două luni, ajunge undeva în jur de 290-390 Ron. Nici măsurarea şi nici preparatele nu sunt achitate de asigurările de sănătate, deoarece nu este vorba de o metodă de tratament.

Câte vizite trebuie să fie făcute?

Numărul curelor de detoxifiere este diferit, în funcţie de gravitatea problemei pacientului. In general, pentru rezolvarea problemei pot fi de ajuns 2–3 vizite, dar în practică, mulţi pacienți se hotărăsc să-şi viziteze cu regularitate consilierul. Organismul uman este permanent în contact cu toxine de diferite tipuri şi astfel, detoxifierea este permanentă, este un proces care nu se încheie niciodată.

Joalis AnalergPreparatele Joalis au şi efecte secundare?

Preparatele noastre nu au nici un fel de efecte secundare. Dar pot apărea aşa-zisele simptome de detoxifiere, care reprezintă un semn al faptului că organismul se eliberează de toxine. Simptomele de detoxifiere sunt trecătoare şi în cursul câtorva zile dispar de la sine.

Este absolut necesară vizita la Consilier Joalis? Aş vrea doar să cumpăr preparatele după aprecierea proprie.

Bineînţeles că este posibil. Dar cauza reală a dificultăţilor dumneavoastră poate să nu fie imediat evidentă. Consilier Joalis dispune atât de cunoştinţe de specialitate din domeniul anatomiei şi fiziologiei, cât şi de cunoaşterea principiilor procesului de detoxifiere dirijat şi controlat. El alege preparatele corespunzătoare în baza analizării problemelor dumneavoastră, în combinaţie cu măsurarea precisă cu ajutorul aparatului EAV. De asemenea, el verifică alegerea preparatelor cu ajutorul aparatului. Astfel aleasă, cura de detoxifiere este direct „pe măsura dumneavoastră”, adică este mai eficientă.

Nu aţi găsit răspuns la întrebarea dumneavoastră ? Vizitaţi secţiunea Instruire, sau scrieţi-ne. Răspunsuri la întrebările cel mai des puse puteţi găsi aici, sau în pagina de facebook Joalis International.


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania