Joalis - detoxication medicine

Metodă

Metodă

Metoda procesului de detoxifiere dirijat şi controlat

Adeseori sunteţi obosiţi, fără să știți de ce ? Suferiţi de simptome de alergie, dureri de cap, dificultăţi de digestie, aveţi probleme ginecologice ? Sunteţi bolnav deseori ? Doctorul dumneavoastră este de părere că sunteţi sănătos şi cu toate acestea, nu vă simţiţi bine ? Atunci sunteţi la locul potrivit.

Fotografie ilustrativă:dureri de capProcesul de detoxifiere dirijat şi controlat se ocupă de înlăturarea toxinelor care adesea, sunt cauza problemelor fizice şi psihice. El vede cauza acestor probleme în încărcarea organismului cu diferite tipuri de toxine. Tipul concret de încărcare toxică este determinat pe baza măsurării cu un aparat de electroacupunctură Salvia, care a fost construit conform invenţiei dr. Reinhold Voll. În funcţie de rezultatele măsurătorii, sunt recomandate preparatele Joalis corespunzătoare. Aceste preparate ajută pe organismul să scape de încărcătura toxică respectivă şi de blocajele funcţionării fiziologice a organismului.

Procesul de detoxifiere este şi o metodă preventivă. Determinarea precisă a încărcăturii toxice înlesneşte sesizarea factorilor de risc mai înainte ca simptomele clinice ale bolii să îşi facă simţită prezenţa. Cu ajutorul preparatelor Joalis reface echilibrul interior al organismului.

Ce este detoxifierea? Citiţi mai departe.

Fotografie: www.samphotostock.cz


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania