Joalis - detoxication medicine

Bucuresti 21-22 noiembrie 2015

Bucuresti 21-22 noiembrie 2015

Bucuresti, 21-22 noiembrie 2015

Curs baza in detoxifierea Joalis

Buna!

Ma numesc Cristina Ofelia Stoenescu, sunt Personal Coach, Terapeut Holistic si Trainer autorizat cu experienta de 8 ani si te invit  sa participi la cursul specializat Consilier Detoxifiere Joalis!

Metoda orginara din Cehia, detoxifierea Joalis reprezinta piatra de temelie a sanatatii noastre cu o activitate de peste 20 de ani.Acum si in Romania.

Scopul cursului de bază are ca punct de referinţă prezentarea ideilor despre bolile civilizaţiei, prevenirea şi vindecarea acestora. Ne familiarizează cu esenţa medicinei de detoxifiere, conceptul de toxine şi nu în ultimul rând teoria pentagramei chineze. Graţie preparatelor pentru detoxifiere, medicina bazată pe denocivizare, ne asigură o bază şi un mijloc excelent de a ne consolida sănătatea şi calităţile pozitive ale acesteia.

Avantajul preparatelor Joalis este că sunt natural si nu intervin în funcţionarea naturală a organismului uman. Produsele  sunt aprobate de autorităţile competente ca fiind suplimente alimentare, remarcabila fiind calitatea acestora.

Detoxifierea Joalis este metoda revolutionara, unica in lume, care te ajuta sa:

 • Scapi de obiceiuri nesanatoase
 • Iti reda tineretea si energia
 • Elimini cauze ale bolilor identificand şi deschizand focarele de toxine
 • Iti detoxifiezi sistemul nervos - identifică toxine psihice şi le elimina

Din punct de vedere al medicinii de detoxifiere trebuie sa punctam ca cel mai devreme, în copilărie, se formează focarele din plămâni şi căile respiratorii. La adulţi, cel mai frecvent se formează în colon. Prin intermediul intestinelor, este posibil ca agenţii patogeni (toxinele) să-şi formeze capsule în articulații, oase, sisteme ale tractului urinar, piele, creier, limfă. Acest proces atinge rareori sau mult mai târziu domeniul inimii.

Preparate unice si naturale administrate in conformitate cu MTC in functie de incarcatura toxica  masurata de EAV (aparatul specific marca Joalis).

Structura cursului este urmatoarea:

 • Sa facem cunostinta
 • Introducere in istoria detoxifierii
 • Sa cunoastem preparatele si clasificarea acestora
 • Cum sa intelegem simptomele si cauzele la un nivel mai profund, folosind unelte vechi orientale  ca diagnoza pe meridianele energetice;
 • Teoria pentagramei chinezesti si pentagrama organelor
 • Cum ajung toxinele in organism
 • Care sunt principalele grupe de toxine
 • Cum sa lucrezi cu alte persoane si sa alcatuiesti un program de detoxifiere
 • Despre preparatele Joalis si cum sa lucram pentru diferite afectiuni ca:osteoporoza, intoleranta la gluten, insuficienta vasculara, alergii, detoxifierea sistemului nervos, afectiuni virale, borelioza, boala Chron, hipercolesterolemie, hipertensiune sau hipotensiune dar si alte afectiuni.
 • Sesiune practica de masurare a incarcaturii toxice cu testarea reflex vegetativa sau diagnosticarea biofunctionala, specifica Joalis.

Dragi terapeuti aveti o misiune! Aceea de a ajuta alte persoane care vin la Dvs.

Oamenii au nevoie sa inteleaga faptul ca sanatatea este implicare in vindecare si ca boala reprezinta un organism plin de toxine care mai de care mai ascunse. De aceea acest curs va este de folos.Romanii au nevoie de educatie in acest sens, sa inteleaga si sa invete sa aleaga pentru sanatate.

Doua zile in care vei afla cum sa traiesti fara toxine dar si cum sa folosesti preparatele naturale Joalis pentru ai ajuta pe altii dar, in primul rand pe tine.

Pretul intregului curs este de 500RON.

Inscrierea la curs este foarte simpla, astfel ca ai doua optiuni:

 • Trimite un sms la nr. 0722 926681 pentru reteaua Vodafone sau la 0770326272  reteaua Digi, cu urmatoarele date: cod curs:CBCDJ-2015 ; nume si prenume;  telefon.
 • Trimite-mi  un email la stoecrisa@gmail.com, cu urmatorul titlu cod: CBCDJ-2015 si urmatoarele informatii:  nume si prenume;  telefon; cate locuri.

Oricare este optiunea aleasa pentru inscriere vei fi contactat(a) pentru transmiterea informatiilor privind datele bancare necesare depunerii avansului de 100RON si locatia desfasurarii cursului.

Lector Joalis este Cristina Ofelia Stoenescu, cu o experienta de 8 ani in terapiile alternative si consiliere spirituala. Daca doriti sa aflati mai multe despre lector, vizitati site-ul: www.bioterapiasanatatii.ro.

In acest pret sunt incluse materialele de suport de curs si diploma internationala de consilier Joalis oferita de Joalis International S.R.O. din Praga, Cehia.

Sanatatea nu este un mister, este o destinatie! Sanatatea inseamna schimbare in viata ta si aceasta este oportunitatea pe care o asteptai.Profita de ea si vino la acest curs.

LOCURI LIMITATE!

 

Joalis Centrum Srl.

Mobil: +40 744 781 551, +40 745 115 887
Tf/fax: 0266 352 714
E-mail: info@joalis-romania.ro
URL: www.joalis-romania.ro, www.joalisdetox.ro

 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania