Joalis - detoxication medicine

Întotdeauna am căutat cauza problemelor mele!

Întotdeauna am căutat cauza problemelor mele!

Atacuri de panică, frică de moarte, palpitaţii, hipertensiune, stări de rău care duceau aproape la leşin, infecţii urinare recurente nevindecate după niciun tratament cu antibiotice, cauzate de bacterii din ce în ce mai rezistente, stare de oboseală permanentă, deprimare, insomnii, transpiraţie pe timp de noapte, stări de rău după masă, nervozitate continuă, nelinişte, ... toate aceste simptome  au fost parte din viața mea de zi de zi timp de mai mulţi ani. Internări de la un spital la altul, tratamente după tratamente, examinări medicale şi multe medicamente,  suplimente alimentare, toate acestea au fost prezente în anii mei de tinereţe, atunci când ar fi trebuit să-i ofer iubire, s-o cresc şi să mă joc cu fetiţa mea de 3 ani.

Întotdeauna am căutat cauza problemelor mele.
Care poate fi cauza acestor stări de tulburare a sănătății?
Care este motivul nivelului de serotonină dat peste cap?
Ce menţinea infecţia urinară continuă?

Care este legătura între starea de rău de după masă şi celelalte simptome aparent fără legătură? Acestea nu sunt afecţiuni congenitale, deci sunt cauzate de ceva. Atunci când am realizat că medicina alopată nu rezolvă nimic în situația mea,  deși am crezut perseverent în medicamente, am început să mă îndrept spre metode alternative. După lungi cercetări personale, am bănuit cauza problemelor mele. A trebuit să găsesc un medic, care să confirme presupunerea mea, sau să mă îndrume spre calea cea dreaptă. Acesta a fost Centrul de Sănătate Joalis din Ungaria. Aici, cu ajutorul unui aparat de evaluare a stării de sănătate, mi s-a spus unde a fost tulburat echilibrul organismului meu. Mergeam periodic la revaluare timp de mai multe luni, şi încetul cu încetul atacurile de panică, palpitaţiile, frica de moarte au dispărut, ele fiind acum doar amintiri neplăcute, tensiunea mea arterială a revenit la valoarea obişnuită de 90/50 Hgmm, am uitat de stările de rău de după masă, nu am focare de infecţii... fetiţa mea de 3 ani are acum 14 ani și sunt fericita mamă a unui băieţel de 8 luni.

De ce v-aţi obişnuit să suferiţi de câte o afecţiune tot timpul?

Pot fi două motive pe care le puteţi invoca. Unul, că nu aveţi timp, iar celălalt, că nu aveţi energie. Este bine de ştiut că ambele sunt doar scuze. Întotdeauna trebuie să găsiţi nu doar modul dar şi timpul necesar pentru a avea grijă de propria persoană. Informaţi-vă, mergeţi la doctor, la un terapeut naturist, pentru a afla cu certitudine unde a fost tulburat echilibrul organismului Dvs. Cu o afecţiune vă duceţi la doctor, pe alta mai degrabă o suportaţi, „O să treacă” spuneţi. Cel mai rău este să vă trăiţi viaţa resemnându-vă cu acest lucru. Dacă nu aţi găsit răspunsul real, atunci trebuie să ştiţi că l-aţi căutat în direcţia nepotrivită.

 

Boala pătrunde în corp din două direcţii. La nivel fizic, prin toxine fizice, şi la nivel psihic, prin toxine emoţionale. Boala apare în urma unui schimb de energie defectuos. Prin schimbul de energie înţelegem consecinţele alimentaţiei nesănătoase şi ale modului de viaţă nepotrivit ales. Atunci când alimentele consumate conţin nu doar substanţe nutritive utile dar şi componente nevaloroase, nemetabolizabile, organismul le acumulează, le trimite de aici până colo, creează depuneri nocive, bariere de reziduuri, focare. Asemenea reziduuri toxice sunt produse şi de toate sentimentele negative, ranchiuna, furia, mâhnirea, frica şi altele similare. Caracteristica toxinelor este că ele împiedică funcţionarea organelor, prin proliferare la nivel celular, blochează fluxul energiei vitale, şi anume activitatea biologică sănătoasă. Suntem ataşaţi de micile noastre reziduuri de toxine, desigur nu în mod conştient, dar aceasta înseamnă evitarea schimbărilor, menţinerea obiceiurilor nesănătoase, rutina monotonă din toate zilele. Boala apare în realitate mai întâi pe plan energetic, şi abia apoi și în plan fizic. Sentimentele, gândurile negative inhibă organismul, iar noi contribuim în mod continuu cu toxinele exterioare sub formă de alimente, băuturi, medicamente, chimicale, parfumuri, coloranţi, și așa mai departe.

Dacă doriţi să aflaţi ce toxine încarcă organismul Dvs. şi care produse Joalis sunt recomandate pentru acestea, contactaţi terapeuţii Joalis.

Dacă doriţi să vă însuşiţi metoda de detoxifiere Joalis, înscrieți-vă la cursurile organizate.

Pentru mine, picăturile Joalis au prioritate în soluţionarea problemelor, ele fiind metoda prioritară folosită pentru copii mei, membrilor de familie apropiaţi, prietenilor mei.

Asumaţi-vă răspunderea pentru propriul organism, nelăsând exclusiv decizia în mâinile medicului, ci colaborând cu el, făcând tot ceea ce sunteţi capabil să faceţi, încercând toate posibilităţile alternative pentru o mai bună stare de spirit, deoarece există astăzi o întreaga gama de tratamente alternative.

                   

 

          (Deak Klara)

 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania