Joalis - detoxication medicine

Produse Joalis

3 800 RON

În coş

Aparatul de electro-acupunctură – ACUCOMB AC/V2

  • Cod marfă : 1608016

Descriere

Aparatul ACUCOMB AC/V2 ediția “BETTER FUTURE” varianta LIGHT este destinat să asigure armonizarea perfecta pentru testarea reflex vegetativa și indentificarea incarcaturii toxice a organismului uman.

Aparatul ACUCOMB reprezinta cea mai noua generatie a dispozitivelor de electro-acupunctura dezvoltata de firma Joalis fata de precedentul sau, Salvia, creat de dr. Reinhold Voll.

Acesta analiza punctele de acupunctura de pe meridianele energetice, foarte numeroase de altfel, obtinand unele informatii de interes.
Aparatul de electroacupunctură de noua generație, ACUCOMB AC/V2, reușește ca, dintr-un singur punct aflat în centrul palmei, cu ajutorul software-ului de diagnosticare EAM set, să constate prezenţa toxinelor în corpul uman şi să obţină o serie de alte informaţii, cum ar fi calitatea funcţionării diferitelor organe, optimizarea alimentaţiei şi a diferitelor alimente, se poate constata toleranţa preparatelor alopate, sau se poate verifica alegerea cat mai optima a preparatelor de detoxifiere Joalis.

Aparatul ACUCOMB AC/V2 este parte integranta a setului program EAM. Pentru a consulta prețul puteți vedea programul de testare/evaluare EAM set.

Setul EAM de testare/identificare este alcătuit din (doar împreună se asigura funcționarea programului de identificare a toxinelor):
-       Terminalul de identificare a toxinelor – ACUCOMB AC/V2
-       Softwear EAM program, permite identificarea a nu mai putin de 5000 de tipuri de toxine si nu numai
-       Cheia de activare – HW, reprezinta un convertor al aparatului de electro-acupunctură si al programului de diagnosticare EAM set; ca parte integranta, se vinde numai împreună cu software-ul EAM set și ACUCOMB AC/V2

Cantitate: 1 buc.

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania