Joalis - detoxication medicine

Produse Joalis

75 RON

În coş

Astmex

  • Cod marfă : 1601063

Descriere

Supliment alimentar cu plante. Complex cu extracte din plante, cu influența benefică asupra organismului.

Ingrediente: 

50 ml preparat conţine: 5 ml extracte hidroalcoolice 1‰ din părţi egale de: Ciuboţica-cucului (Primula veris) – rădăcină, Cimbrișor (Thymus serpyllum) – parte aeriană, Nalbă-de-pădure (Malva sylvestris) – flori, Creţișoara (Alchemilla vulgaris) – parte aeriană, Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) – parte aeriană.

Conţinut de alcool: 20% vol.
Energie: 5,8 kJ/1,4 kcal/1 ml (20 picături)
Conţinut: plante 0,1 mg/1 ml (20 picături)

Cantitate: 50 ml

Utilizare:

Câte 10 picături de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului. Consumarea de alimente sau băuturi (cu excepţia apei) se face cu minimum 20 minute înainte de administrarea produsului sau la minimum 20 minute după aceasta. Între administrarea mai multor preparate Joalis lăsaţi o pauză de cel puţin 1 minut. A nu se folosi linguriţe din metal.

Depozitare: 

A se păstra la temperaturi cuprinse între 5 şi 25° C. Preparatul nu trebuie să fie expus razelor soarelui, nici influenţei unui câmp electromagnetic puternic. Din aceste motive, a se păstra la distanţă minimă de cinci centimetri de cuptorul cu microunde, frigider, televizor, telefon mobil etc. Conţinutul preparatului nu trebuie să intre în contact cu metale şi alimente aromatice.

Atenţionare:

A nu se administra preparatul copiilor, femeilor gravide şi celor care alăptează. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Acest preparat nu este medicament, neputând înlocui medicamentele prescrise de medic.

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania