Joalis - detoxication medicine

Curs de perfecţionare Joalis

12.5.2014

 

Cursul a fost deschis de catre d-na lector Deak Klara, cea care a salutat și le-a mulțumit participanților pentru pezență, și nu in ultimul rand d-nei Lector Jana Schwarzova si d-nei Mgr. Marcela Vaclavkova – asistent de comunicare și relații din partea companiei Joalis s.r.o. din Praga.

Cursul de perfecționare Joalis a fost prezentat de catre d-na Lector Jana Schwarzova in limba Ceha și a fost tradus in acelasi timp in limba Română de catre d-na Turcanu Mădălina din București din partea firmei SC Dot Spot Translations SRL.

Tematica cursului din prima zi:

  1. Plan de detoxifiere (o concepție scurtă, ceea ce este important pentru terapeuți)
  2. Teoria toxinelor dăunătoare
  3. Testarea-Salvia, EAM set (demonstrații: modul de utilizare a celor 7 sticle de testare, cum să procedeze cu clientii, sfaturi practice, întrebări și răspunsuri)
  4. Joalis Top-14 (preparatele cele mai importante)

Tematica cursului a doua zi:

  1. Joalis Top-14 (continuare)
  2. Prescrierea produselor fără testare

După terminarea cursului, participanții au adresat întrebări cu privire la administrarea picăturilor pentru copii, administrarea preparatelor Joalis in cazul afecțiunilor HPV d-nei Lector Jana Schwarzova, care a răspuns cu mult profesionalism. D-nul Dr Nabil Khochaba cel care a fost prezent ca si cursant a prezentat un caz care a fost foarte educativ pentru toti participanții. 

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania